среда, 19 февраля 2014 г.

Онлайн голосування

УВАГА! КОНКУРС!
З 18 лютого по 10 березня  на сторінці ВКонтакті офіційної групи блогу Попільнянської районної дитячої бібліотеки WebРукавичка http://vk.com/public65444424 розпочалось  онлайн голосування на визначення найкращого читача бібліотеки у таких номінаціях:
* НАЙКРАЩИЙ ТВОРЧИЙ ЧИТАЧ
* НАЙКРАЩИЙ НАЙМОЛОДШИЙ ЧИТАЧ
* НАЙКРАЩИЙ НАЙСТАРШИЙ ЧИТАЧ
* НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ

Любі друзі! Просимо зайти до нашої сторінки ВКонтакті http://vk.com/public65444424 проявити активність та підтримати наших конкурсантів "лайками", натиснувши кнопку "Мне нравится". На переможців чекають подарунки, які будуть вручені на другому районному етапі Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач - 2014".


Номінація "Найкращий творчий читач"

Ненюк Катя
У номінації "Найкращий творчий читач" беруть участь кращі творчі читачі Попільнянської районної бібліотеки для дітей Качинська Олена, Ненюк Катя, Мельник Каріна, Пальчук Діана, Шимченко Діана, Рокицька Аліна. Ці дівчатка вміють гарно співати та малювати, мають хороші акторські здібності, дехто займається бісероплетінням.
Качинська Олена
Шимченко Діана
Мельник Каріна
Пальчук Діана
Рокицька Аліна




Номінація "Найкращий наймолодший читач"

У номінації "Найкращий наймолодший читач" беруть участь Черняк Даша, Копчар Настя, Лисюк Дар'я. Це наші наймолодші користувачі бібліотеки, які часто відвідують її і багато читають.
Черняк Даша
Лисюк Дар'я
Копчар Настя
Номінація "Найкращий найстарший читач"
У номінації "Найкращий найстарший читач" беруть участь Трибулько Віра, Ковальчук Оля, Полев'яненко Анастасія. А це наші найстарші користувачі, які люблять бібліотеку, книги і часті наші гості.
Ковальчук Оля
Полев'яненко Анастасія

Трибулько Віра
Номінація "Найкращий читач періодичних видань"
До цієї номінації ввійшли найкращі читачі дитячих газет та журналів, які не уявляють свого життя без цікавої, нової інформації. А саме - Стоцька Дарина, Стоцька Анастасія, Лещук Олександра, Рибачук Олександра.
Лещук Олександра
Стоцька Дарина
Стоцька Анастасія
Рибачук Олександра



4 комментария:

  1. Людмило Станіславівно, завдяки вам про найкращих читачів Попільні дізнається вся Україна. Таким чином, сьогодні я мала змогу дізнатися дещо більше про ваших читачів і можу з впевненістю сказати, що всі вони вже стали найкращими. Радію вашим перемогам*)

    ОтветитьУдалить
  2. Дякую за добрі слова, Наталіє Анатоліївно. Ці діти чудові і, дійсно, хочеться про них писати, говорити та захоплюватись ними.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Особливо тоді, коли ви більше їх уміння й уподобання на сторінці групи ВК)))

      Удалить