вторник, 14 февраля 2012 г.

Продовжуємо знайомитись із WebРукавичкою

У вас безліч питань, пов'язаних із пошуком необхідної інформації? Звертайтесь  до послуг нашої бібліотеки і ви будете  почувати себе впевнено у штормовому морі книг, газет і журналів. Наша бібліотека стогодні - це понад 1200 користувачів, 20755 примірників книг і 27 назв газет та журналів.
До ваших послуг:
Абонемент для користувачів дошкільників та учнів 1-4кл., абонемент учнів 5-9кл. і організаторів дитячого читання. У бібліотеці діє клуб за інтересами "Веселка" та ляльковий театр "Буратіно".
Ми пропонуємо:
Книги для наймолодших, пізнавальну літературу для допитливих, казки народів світу, художню літературу на будь-який смак, від шедеврів вітчизняної та зарубіжної класики до захоплюючих детективів і фантастики, корисні книги для дозвілля, енциклопедії, словники, довідники і сценарії до свят та розваг а також дитячі журнали для наймолодших та для користувачів старшого шкільного віку. Отож не зволікайте, чекаємо на вас!

Абонемент дошкільників та учнів 1-4 класів

Абонемент учнів 5-9 класів

Ляльковий театр

6 комментариев:

  1. Дуже гарна Ваша бібліотека! Дійсно тепла, затишна як рукавичка.

    ОтветитьУдалить
  2. Девочки, вы умницы и молодцы. И библиотека ваша очень милая и домашняя. Так и хочется зайти в гости. Людочка, а вы слово держите(сказала будет блог детской библиотеки - и вот вам пожалуйста). Успехов вам и будьте счастливы!

    ОтветитьУдалить
  3. Спасибо большое девочки, нам приятно видеть вас у себя в гостях. Благодарим за пожелания, взаимно творческих успехов и благополучия!

    ОтветитьУдалить