пятница, 31 марта 2017 г.

Літературне фан-патіо "Зірковий час читача"

Нещодавно, в фойє Попільнянського будинку культури, зібралось чимало дітвори для того, щоб позмагатися у другому етапі Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія-2017", адже вершина першого етапу вже успішно підкорена. У конкурсі взяли участь одинадцять найкращих читачів серед сільських бібліотек та двоє учасників із селища Попільні.

Конкурсантів чекав несподіваний сюрприз. Їх зустріли казкові герої Всеволода Нестайка - Фея Книжана, Андрійко Фантазер, Бровко Барбосович, Баба Свистуха, майстри Тік і Так. І саме з ними юні книгомани вирушили на пошук щастинок-розуминок, щоб повернути втрачені скарби - знання. Дітям довелось чимало потрудитись для цього, взявши участь у чотирьох турах конкурсу - представити гасло-меседж "Я - зірковий читач", розв'язати письмовий ерудит-коктейль "Творець казкових див", вірно відповісти на питання літературної вікторини "Книги-ювіляри-2017" та цікаво розповісти про улюблені книги своєї "Золотої полиці". Всі учасники добре впоралися із завданнями, але за умовами конкурсу повинен перемогти той, хто збере найбільше щастинок-розуминок. Таким зірковим книгоманом виявилася учениця 7-б класу Попільнянської гімназії №1 Гамбурич Даша, отримавши звання "Найкращий читач України - 2017" серед громад Попільнянського району. 


Переможниця була нагороджена грамотою та медаллю за перше місце, отримавши ще й гарну книгу в подарунок. Також всі учасники конкурсу отримали подяки і цікаві книги на згадку.

Щиро вдячні  благодійній допомозі приватним підприємцям магазину "Маркет" - подружжю Максиму Віталійовичу та Ксенії Сергіївні Слєпко в організації фуршетного столу із солодощами та бутербродами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий