понедельник, 12 декабря 2016 г.

Правова конференція "Громадяни України: знання, права та обов'язки"



Одним із напрямків профілактичної роботи з дітьми є правове виховання і освіта учнів як складової суспільно-національної культури. Найважливішим завданням правового виховання є формування правової свідомості підлітків на основі правових знань, які склались у суспільстві. З цією метою в рамках Всеукраїнського тижня права у Попільнянській гімназії №1 з учнями 8-х і 9-х класів відбулась правова конференція "Громадяни України: знання, права та обов"язки", яку підготували вчителі гімназії сумісно з працівниками центральної районної бібліотеки селища Попільні. 
У першій сторінці конференції під назвою "Правовий лікбез за статтями правового кодексу України" з лекцією виступила Лілія Петрівна Сапіга - фахівець із соціальної роботи центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Другою сторінкою була правова розминка "Юні правознавці" , яку провела вчитель історії  і правознавства  Олена Володимирівна Семенюк, де діти активно та правильно відповідали на питання вікторини.
Третьою сторінкою конференції була тема "Небезпека шкідливих звичок для життя людини і громадянина", яку дуже цікаво та грунтовно висвітлила у своїй лекції лікар-нарколог Попільнянської центральної лікарні Оксана Олексіївна Суботенко. 
На завершення конференції О.В.Семенюк провела підсумкову розмову з аудиторією та подякувала запрошеним гостям за корисні та змістовні лекції, також учні мали змогу переглянули книжкову виставку-застереження " Більше знаєш - менше ризикуєш".

Комментариев нет:

Отправить комментарий