суббота, 11 января 2014 г.

Справжній Воїн Світла

"Я серце відкриваю знову й знову,
Воно не має віку і межі:
Вібрує під пером натхненне Слово -
Натрудження просвітлої душі!"
      (М.Г.Павленко).


Марія Григорівна Павленко... Яка глибінь душі людської, прозорої, мов той кришталь, ховається за цими рядками поезії. Та ні ж бо, не ховається вона, а "срібно дзвонить у дзвони високого слова дзвінниця ясної Любові, що відкрита у її серці". І так Дзвонить воно весь вік, а літ їй накувала зозуля у січні - ювілейних сімдесят. То ж продовжуй кувати, зозуленько, аж до ста літ, ато й більше! Шановна Маріє Григорівно! Вітаємо Вас з днем народження - живіть, творіть, плекайте срібло свого слова і сійте його на папері. Нехай проростає воно в серцях людських добротою, надихаючи на віру, надію і любов. Зцілюйте своїм сріблястим словом душі, які необережно заблукали у пітьмі сьогодення і втратили життєвий орієнтир. Ці квіти - для Вас.
Шановні читачі нашого блогу та користувачі Попільнянської районної бібліотеки для дітей. Сподіваємось, що незабаром у нашій бібліотеці з'являться чудові збірки поезій Марії Павленко і ми зможемо їх запропонувати до вашої уваги шляхом презентації книг, цікавою розповіддю про життєвий та творчий шлях поетеси, Справжнього воїна Світла!



7 комментариев:

  1. Молодці, що підтримуєте рідних письменників! Книги Марії Григорівни у вас обов'язково будуть!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Ми дуже сподіваємось отримати книги Марії Павленко. Дякуємо за підтримку!

    ОтветитьУдалить
  3. А я вже з великим нетерпінням чекаю на нові книги Марії Павленко, адже цікавлюся рідними поетами та письменниками!

    ОтветитьУдалить
  4. Людмило! Ми раді, що в нас є такі читачі як Ви! Адже цікавитися рідними поетами та земляками - то велика справа! Дуже скоро Ви матимете можливість прочитати книги Марії Павленко у нашій бібліотеці.

    ОтветитьУдалить
  5. Шановна Людмило! Маю радісну звістку і поспішаю повідомити, що ми вже отримали книги Марії Павленко. Отож чекаємо Вас у нашій бібліотеці!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Сьогодні зайду до вашої бібліотеки. Дякую, що за хорошу звістку.

      Удалить