среда, 11 февраля 2015 г.

Від фантазії і мрії - до мудрості і добра

"Його світ - тонкий візерунок дитячої казки, сплетений із тисячі чарівних образів і найдивовижніших створінь. Його світ - ніби золотаве мереживо сяйва кожного з нових поколінь. Здається, він говорить тими самими словами і малює тими самими пензлями, що й сотні інших письменників і казкарів, але чомусь його творів не можна випустити з рук, не дочитавши до кінця. Так ми говоримо про Всеволода Зіновійовича Нестайка - найвідомішого сучасного українського письменника і казкаря, якого знають далеко за межами нашої країни." 
Саме такими словами розпочалася захоплююча подорож по сторінках усного журналу "Від фантазії і мрії -  до мудрості і добра", присвяченого 85-річчю від дня народження В.З.Нестайка. А подорожували разом з бібліотекарями учні 4-б класу Попільнянської гімназії №1. Діти добре знають і люблять Нестайка, багато прочитали його книг, але кожна із п'яти сторінок журналу відкривала дітям нові грані його таланту, доповнювала знання цікавими фактами з біографії  письменника. 
Подорож завершилась підсумковою літературною вікториною по творчості та біографії В.З.Нестайка і переглядом буктрейлеру "Всеволод Нестайко - дітям". 


Комментариев нет:

Отправить комментарий