понедельник, 4 июня 2018 г.

Святково-розважальна програма до Дня захисту дітей "Смурфо-розваги"

Дитинство - чудова пора сподівань та здійснення мрій, водночас - це свято і дорослих, усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Гарне, незабутнє свято для дітей організували та провели працівники Попільнянського центру культури і дозвілля, дитячої музичної школи та центральної бібліотеки для дітей. На площадці селищного парку відпочинку дітей зустріли веселі, розумні та добрі казкові персонажі схожі на гномів - Смурфіка (Олена Король) та Смурфіна (Валентина Концедайло), вони і задавали високий емоційно-радісний тон настрою дітворі протягом усього свята. 
Також дітей зі святом привітав начальник відділу освіти Попільнянської селищної ради Ільїн Василь Васильович та працівники Попільнянської центральної бібліотеки для дітей - Л.С.Пилипчук та Л.І.Кацімон. З нагоди Дня захисту дітей, ми вручили подяки найкращим читачам бібліотеки - дітям, які систематично багато читають або приймають участь у творчому житті закладу, ми їх ще називаємо юними волонтерами. То ж на святі ведучими від бібліотеки були учні 6-в класу Максим Барвіцький та Євгенія Панчук. Вони декламували вірші, загадували загадки зі збірки "Запитайлик" Житомирської письменниці С.М. Штатської. А ще дуже розвеселив усіх присутніх Максим Абраамян дотепними гуморесками Павла Глазового, а його молодший брат Арсен розповів вірш "Я - великий". 

Вручення подяк
Євгенія Панчук та Максим Барвіцький
Максим та Арсен Абраамяни

Гарну концертну програму подарували надзвичайно талановиті учні Попільнянської дитячої музичної школи. 
Артем Фесько
Дуже всім сподобався вокально-хореографічний номер "Матроси", хореографічної студії "Реверанс" і її керівника Анастасії Пазинич.
 На святі відбувся конкурс дитячого малюнку на тему "Щаслива родина", було організовано виставку робіт вихованців Попільнянського Центру дитячої та юнацької творчості.
Веселі смурфо-конкурси та ігри

Свято залишило по собі на пам'ять не лише подарунки та призи, які отримали найбільш кмітливі, ерудовані дітлахи, а й радісні враження та відчуття вдячності у всіх присутніх. Нам же, дорослим, було приємно споглядати на "щасливе дитинство, яке стрімко розбіглось в різні боки поза межі площадки".

Комментариев нет:

Отправить комментарий