суббота, 12 мая 2018 г.

"На літературних вітрилах"

"Світ - корабель, розум - вітрило, думка - кермо".    
                               (Турецьке прислів'я).
Під таким девізом відбувся другий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія - 2018" у Попільнянській центральній бібліотеці для дітей. У конкурсі взяли участь 13 дітей, з яких дванадцять -  представники від сільських бібліотек, і один -  Попільнянської ЦДБ. Загалом, це діти Попільнянської, Корнинської, Квітневої та Андрушківської об'єднаних територіальних громад (ОТГ) Попільнянщини.
За підсумками журі найбільшу кількість балів отримав Данило Кучерук, учень шостого класу Попільнянської гімназії №1, ставши переможцем другого районного етапу Конкурсу. Він отримав грамоту, медаль за 1 місце та гарну книгу на згадку. Всі діти також отримали подяки та цікаві книги. 
Щиро завдячуємо за фінансову підтримку Конкурсу голові районної партійної організації БПП "Солідарність" - Свірському В.П., Попільнянській селищній раді, а також приватному підприємцю Надводнюк Світлані Володимирівні в організації солодкого столу для дітей. Дякуємо за співпрацю та допомогу колективу Попільнянського центру культури і дозвілля в особі директора закладу - Бурді О.В. за художнє оформлення святкової зали, музичний супровід заходу та забезпеченні костюмів задля театралізованого дійства. Також дякуємо юним волонтерам нашої бібліотеки, які успішно виступили акторами у театралізованій частині Конкурсу - учням Попільнянської гімназії №1 Анастасії Сенюшкович, Максиму Барвіцькому, Арсену та Максиму Абраамянам.

Комментариев нет:

Отправить комментарий