пятница, 7 марта 2014 г.

Літературне FAN PARTY "Найкращий читач - 2014" у Попільнянській районній бібліотеці для дітей

   
14 березня 2014 року о 10.00 у малій залі районного Будинку культури відбудеться другий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2014».

        За звання найкращого читача року другого етапу Конкурсу будуть змагатись переможці першого етапу, який відбувся у сільських та шкільних бібліотеках Попільнянського району. Юні читачі покажуть не лише свої знання та ерудицію, а й креатизм і творчий підхід до виконання завдань Конкурсу.
    Для створення святкового настрою і підтримки юних конкурсантів у програмі заходу будуть музичні номери за участю викладачів Попільнянської музичної школи та працівників районного Будинку культури. Усі учасники Конкурсу отримають в подарунок книги та сертифікат учасника, а переможці будуть нагороджені дипломом та отримають можливість показати свої знання, уміння й навички в обласному етапі, що проводиться Житомирською обласною бібліотекою для дітей.
    На Конкурс запрошені місцеві  поет-краєзнавець Борис Васильович Остапенко та дитячий письменник Микола Михайлович Яненко. Одними  із гостей заходу будуть приватний підприємець селища Попільні Бірюлін Роман Юрійович,  який виділив кошти в сумі 2000 грн. дітям на подарунки, та Горобець Олександр Іванович, помічник народного депутата України Лабунської Анжеліки Вікторівни, який подарує учасникам конкурсу книги від Благодійного фонду «ЛАВ».
    Конкурс проводиться з метою підвищення рівня особистого розвитку і культурної компетенції дітей через заохочення їх до систематичного читання, популяризації найкращих надбань української і світової класичної  й сучасної літератури а також привернення уваги громадськості та засобів масової інформації до проблеми дитячого читання.
    Новинкою Конкурсу 2014 року буде додаткове завдання – нагородження переможців онлайн-голосування у номінаціях «Найкращий творчий читач», «Найкращий наймолодший читач», «Найкращий найстарший читач», «Найкращий читач періодичних видань», а також створення відеофайлу з найкращими читачами бібліотеки та демонстрація його на сервісі YouTube.

     Онлайн-голосування проводилось на сторінці ВКонтакті офіційної групи блогу Попільнянської районної бібліотеки для дітей http://vk.com/public65444424

3 комментария:

  1. Цей щорічний конкурс за звання "Найкращого читача року" відіграє важливу роль у житті наших любих читачів. Це неабиякий престиж як для бібліотеки, так і для учасників конкурсу. Бажаю вдало провести захід і нехай переможе найкращий!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Дякуємо! Ми любимо проводити конкурс "Найкращий читач року", адже для дітей це не просто змагання за звання найкращого читача, а справжнісіньке свято! Це і нові знайомства між дітьми, цікаве спілкування, і нарешті - подарунки! Так - нехай переможе найкращий!

    ОтветитьУдалить
  3. Доброго дня шановні колеги, нам так сподобалась ваша назва заходу, можна у вас позичити ЇЇ? :))

    ОтветитьУдалить