вторник, 5 июня 2012 г.

Живи і розквітай, країно веселкова

1 червня  на літньому майданчику в парку селища Попільні відбулося свято Дня захисту дітей. У заході прийняли участь працівники Попільнянської  районної бібліотеки для дітей та ляльковий  театр "Буратіно". Бібліотекарі  підготували  і провели інтелектуальні ігри та розваги,  літературні конкурси, казкові вікторини, бліц турнір, кросворди  та ребуси, які діти залюбки успішно розгадували. З нагоди Дня захисту дітей  було нагороджено грамотою і подяками кращих та найактивніших читачів бібліотеки, а юні актори лялькового театру "Буратіно"  отримали подяки та сувеніри за уактивну участь у театрі. На завершення дійства дівчатка   подарували глядачам пісні "Пісня друзів" та "Розмова з сонечком".






6 комментариев:

  1. Свято дитинства - це завжди так приємно!;)

    ОтветитьУдалить
  2. Так, і працюючи саме з дітьми ми в повній мірі це відчуваємо.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Шановна WebРукавична, хоча ми з вами знайомі тільки заочно, але хочу відверто зізнатися, що мені НАДЗВИЧАЙНО ПРИЄМНО із вами спілкуватися!!!
      Завжди із задоволенням читаю ваші пости. Ви - МОЛОДЦІ!!!

      Удалить
    2. Дякую за такі приємні слова! Шановна Наталка Читалка, я Вас знаю, так як буваю в обласній бібліотеці для дітей на семінарах і мені дуже подобається як Ви нам показуєте масові заходи. У Вас гарна дикція і дуже доброзичлива посмішка. Мені також цікаво читати Ваші публікації, дивитись відео та слайди. Ви також молодці!

      Удалить
  3. Пані Webрукавичка, дуже приємно, що під час підготовки та проведення заходів для діток ви вкладаєте "душу", тому Ваші заходи цікаві дітям. Бажаємо вам здоров'я, творчого натхнення і відповідно поваги від маленьких читайликів вашої бібліотеки.

    ОтветитьУдалить
  4. Спасибі. Дуже приємно, що Ви заходит до нас, читаєте публікації і залишаєте нам такі доброзичливі коментарі. Взаємно бажаємо Вам успіхів у всіх прояваях щоденного життя!

    ОтветитьУдалить