понедельник, 3 июня 2013 г.

Перше червня - День захисту дітей.

Сьогодні день дитинства - гарне свято!
І мирне сонечко згори нам шле привіт.
Пісень і радості, та щастя так багато...
Цей гарний день святкує цілий світ!

Напередодні міжнародного Дня захисту дітей у Попільнянській районній бібліотеці для дітей відбулося колективне свято "Приходить в світ дитя не випадково, у кожного свій шлях, своя мета". На свято завітали учні молодших класів із учителем  Попільнянської гімназії №1 Войцехівською Аллою Петрівною. Бібліотекарі підготували цікаву програму заходу, мета якого - привітати дітей зі святом, коротко розповісти історію започаткування свята, залучити дітей до участі у розважальній програмі, нагородити подяками кращих читачів цієї вікової категорії.
    Свято розпочалося з офіційної частини. Діти дізналися багато цікавого про історію походження свята, про міжнародну організацію ООН, яка прийняла важливий документ під назвою "Конвенція про права дитини", прослухали перелік своїх прав. У другій, розважальній частині свята, діти були залучені до участі у казкових вікторинах, вікторинах на ерудицію та розгадуванні загадок. На святі лунали пісні, щирий радісний  сміх, панував веселий дитячий настрій.

На завершення заходу найактивніші діти  були нагородженні символічними медалями в номінаціях "Найкращий книголюбчик", "Найкращий казкознавчик", "Найкращий знавець загадок", "Найвеселіший читач". А подяками  за читацьку активність у Попільнянській районній бібліотеці для дітей з нагоди Дня захисту дітей були нагороджені Войцехівська Катя, Журахівський Владислав, Стоцька Дарина та Черняк Дарина. Бібліотекарі привітали дітей із початком літніх канікул, побажали весело та цікаво провести їх, гарно відпочити та оздоровитись, а головне, щоб протягом літа діти не забували приходити до бібліотеки, адже там  на них чекають їхні друзі-книги.